Online tool


In een partnership met LannooCampus en Kessels & Smit, The Learning Company werd een uitgebreide tool ontwikkeld die medewerkers ondersteunt bij het in kaart brengen van hun talent. 

Een vragenlijst die gebaseerd is op alle mogelijke situaties die uit het leven zijn gegrepen helpt je om jouw talenten te identificeren. Daarbij wordt vertrokken vanuit het referentiekader met 39 talenten dat in de afgelopen jaren werd ontwikkeld. Die 39 talenten zijn het resultaat van honderden gesprekken die de afgelopen jaren werden gevoerd.

Naast het in kaart brengen van je talenten kan je op zoek gaan naar die situaties waarin je je talent soms overdrijft. Op zo’n manier dat er effecten kunnen ontstaan die jezelf en anderen kunnen irriteren. Zo krijg je bij elk talent ook een indicatie van de mate waarin je dat talent overdrijft. En bovendien krijg je ook telkens een lijst met “hefboomvaardigheden” aangereikt. Dat zijn vaardigheden die je helpen om je talent meer in balans te kunnen houden.

Deze tool wordt al bij diverse multi-nationals, bedrijven en organisaties ingezet ter ondersteuning van het dagelijkse leidinggeven en tijdens ontwikkelings- en functionerings-gesprekken. Ook hogescholen kunnen de tool inzetten voor hun studenten.

Individuen krijgen toegang tot de tool door de toegangscode die beschikbaar is bij alle recente edities van de boeken van Luk Dewulf (is niet zo voor het boek "De talentenfluisteraar"). 

Coaches en loopbaanbegeleiders kunnen naar wens een aantal codes aanvragen. De tool is een ideaal ondersteuningsmiddel voor coaches om de talenten van hun coachees in kaart te brengen

Organisaties kunnen (alle) medewerkers toegang geven tot de tool. Ofwel door een op maat gemaakte versie van de tool in de huisstijl van de organisatie aan te vragen. Ofwel door een bundel toegangscodes aan te schaffen.

Voor al uw vragen hierover kunt u ons contacteren.

Zie ook: www.mytalentbuilder.com

Using Format